LE STELLE

tophdgallery.com
Netvrdim, že hviezdy nie sú schopné našepkávať budúcnosť. Len si začínam myslieť, že je to na nich akosi veľa. 
Neviem si anilen predstaviť, kde berú toľko energie. Žiariť nie je sranda. Nie je to len tak. 
Hviezdy vydávajú neustále svetlo a ich úlohou je žiariť. Sú natoľko vysilené, že by z únavy nemuseli udávať pre život tie správne navigačné body (ak sa pýtate na budúcnosť). Nemôžeme ich zato vyniť, únava je únava. Podpisuje sa na nás všetkých. Ani hviezdy nie su výnimkou. 
Bolo by fajn, keby sme niektoré rozhodnutia nechali na nás samých. 
(Každopádne) netvrdím, že hviezdy tým pádom nebudú zohrávať v našom živote svoju samostatnú úlohu, len .. že oni už udávajú orientáciu námorníkom a ľudom na púšti, musia v sebe stále nachádzať energiu žiariť, aby mohli byt stále tu a pre nás všetkých. Poznáme to každý podľa seba. Robiť veľa vecí naraz má za následok chaos a ten nechce nikto.
Život nám servíruje mnoho náznakov, symbolov, odkazov a občasných semafórov nato, aby sme pochopili, kade sa máme vydať, kde sa "pristaviť" a kedy máme pohračovať. Stále podnikáme naše osobné "vandrovky", no nie?

Hviezdy teda nechajme žiariť a scénar nášho života uchopme pävne do svojich rúk. Veď my sme autormi, tak ho teda treba napísať dobre. Čoby len dobre! Napíšeme ho skvele! Bude mať "hviezdne obsadenie" - to sme predsa my sami! ;) Váš hviezdny sénar bude pestrý na skvelé okamihy a výnimočné miesta, skvelú spoločnosť a .. a keď sa nám počas toho zacnie po hviezdach, stačí sa pozrieť hore, na večerné nebo. Spoločnosť nám bude robit nejedna hviezda :)
Som presvedčená o tom, že každý má svoju životnú hviezdu. Potom ju netreba hľadať hore, lebo bude s Vami a bude mať aj vlastné papuče. Ak Vašu hviezdu ešte nemáte, nezúfajte, uuuuuž je na ceste. Ono to len chvíľu trvá - to viete "tá cesta z neba na zem" :)

P.S.: Občas mám pocit, že hviezdy žmurkajú. Nezdalo sa to aj Vám?

2 komentáre:

  1. tak úžasný článok, a tak silný:) neviem, ako vy, ale ja som sa pri tomto článku cítila ako niekde pri padlej hviezde. Ak nepoznáte film Hiezdny prach, určite kuknite:) skveelý článok, ktorý mi pomohol a dal silu:) Ďakujem, Bionda! vďaka Tebe sa na veľa vecí pozerám inak...akosi vždy lepšie. a to som bola vnútri večný pesimista a dudroš, /musím priznať:) P.S. dúfam, že Ty si tú hviezdu už našla. Ale v tom prípade Ti bude asi podobná... pretože Ty už hviezdou SI!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pekný článok:) nejaké video by bolo rozhodne super! boli by super ešte nejaké fotky, rím tvojimi očami a tak... bolo by aj super aby si mala aj ty nejaký playlist, alebo taký zoznam tvojich naj filmov, songov...také niečo, čo odporúčaš, oplatí sa vidieť, počuť:) veľa šťastia!

    OdpovedaťOdstrániť